Home

Algemeen

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Home

 

   CrossCup Almere

Deelnemersinformatie Kromslootparkcross 

Beste deelnemer, hieronder vind je de laatste informatie voor jouw deelname aan de Kromslootparkcross op zondag 4 november a.s. 

Datum en tijd:

zondag 4 november

11.00: 1 kilometer jeugd (1 kleine ronde)
11.15: 2 kilometer jeugd (2 kleine ronden)
12.15: kort, midden, lang (2, 3 of 4 grote ronden)

Afstanden:

De ronden voor de jeugd zijn ongeveer 1,4 km; die van de volwassenen ongeveer 2,3 km.

Locatie:

Blanchardpad ("de Bergplaats") tussen Kromslootpark en Beginbos.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:

Vanaf bushalte De Wierden is het ongeveer 2km lopen naar de start

Bereikbaarheid per auto:

Kom bij voorkeur met de fiets of met het openbaar vervoer! Er is slechts beperkte parkeerruimte!

(Vanaf Almere/Lelystad A6): Neem afslag 3. Bovengekomen rechtsaf (Havendreef). Met de bocht mee naar rechts. Ongeveer 100 meter voor de rotonde ligt het Blanchardpad aan de rechterkant.
(Vanaf Amsterdam/Muiden/Naarden A6): Neem afslag 3. Bovengekomen rechtsaf (Havendreef). Met de bocht mee naar rechts. Ongeveer 100 meter voor de rotonde ligt het Blanchardpad aan de rechterkant.

Parkeren:

Parkeren is mogelijk aan het Blanchardpad. Volg de instructies van de parkeerwachten. Parkeer aan één kant van de weg. Als de parkeerplaats vol is, wordt u gevraagd te parkeren in de achterliggende wijk of op het kleine parkeerplaatsje 500 meter terug en dan te voet naar het parcours te gaan. Het is niet toegestaan aan de Havendreef te parkeren.

Startnummers:
Je ontvangt een nummer met een chip. Haal deze chip NIET van je startnummer af!

BELANGRIJK: Als je hebt ingeschreven voor het circuit, dan is je startnummer geldig voor alle vier de crossen: bewaar je startnummer dus zorgvuldig!

Je startnummer kan opgehaald worden vanaf 9.45 uur bij de inschrijftent. Het is ook mogelijk je startnummer op te halen in het clubhuis van Almere’81 op vrijdagavond 2 november tussen 18.00 en 20.00. Je hoeft dan op zondag niet in de rij te staan.

Inschrijving nog steeds open:

Als jouw broer, moeder, dochter, vriend of buurman nog mee wil lopen, dan is de voorinschrijving tot zaterdag 3 november 20.00 nog geopend op www.crosscup.nl. Voor hen die op de dag zelf nog besluiten mee te doen, is het nog mogelijk in te schrijven tot 20 minuten voor de start van het onderdeel.

Parcours: 

Het parcours is volledig onverhard. Je kunt dus probleemloos op spikes of trailrunning schoenen lopen.

Prijzen

Voor de eerste drie aankomenden op elke afstand en categorie zijn er prijzen. Bij de volwassenen is er voor de korte, midden en lange cross telkens één categorie mannen en één categorie vrouwen. Alleen voor de lange cross mannen is er tevens een categorie Masters 40+. Voor de jeugd zijn de leeftijdscategorieën pupillen D (mini), C, B, A en junioren D voor zowel jongens als meisjes.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking bij de jeugd is z.s.m. na de finish van alle deelnemertjes op de 2km (+/- 11.45); de prijsuitreiking bij de volwassenen is z.s.m. na de finish van alle prijswinnaars (+/- 13.15).

Vrijwilligers:

Wij kunnen elke vrijwilliger gebruiken om het evenement nog mooier te laten verlopen. Mocht je iemand weten die zin en tijd heeft, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We wensen je veel succes met jouw laatste voorbereidingen!

de organisatie van de CrossCup Almere:

Ellen, Jurgen, Paul, Remko, Richard, Wendy

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

PRO PROdurance 1line subtitle

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

  

oerz

 

Rixax

 

  logo SSF klein